A régi, sablonos babakocsi kínálat helyett ma már olyan nagy választékból lehet válogatni, mely minden igényt kielégítő, és kedvező lehet a nagycsaládos, a több babával rendelkezők számára, a városiaknak, vidékieknek, a sportos szülőknek is, illetve azoknak is, akik rendszeresen fogják szétszerelni a babakocsit az utazási szokásaik miatt.
A Mamilla babakocsi kínálata azért is egyedülálló, mert amellett, hogy tényleg figyelembe vesszük a szülők egyedi igényeit, a választást úgy is segítjük, hogy létrehoztunk egy saját babakocsi választó tesztet, mely minden fent említett körülményre rákérdez, így ki tudjuk szűrni, hogy az adott vásárlónak mely babakocsi lesz a legmegfelelőbb.
Számos szülő fordult már meg nálunk olyan igénnyel, hogy nem szeretnének lemondani a sportos életmódjukról csak azért, mert kisbabájuk született, azaz szeretnének túrákra menni, az anyuka szeretne a szabadban kocogni a gyermekkel, egyszóval aktív életet akarnak élni továbbra is, de nem a baba kizárásával, hanem úgy, hogy őt is be tudják vonni ebbe. Nekik valóak a sport babakocsi kínálatunk darabjai, melyekkel kényelmesen el tudj járni az anyuka kocogni.