Ingatlan eladásnál, vagy kiadásnál az „http://eurolineingatlan.hu/” oldalon regisztrálni kell, természetesen, hogy a későbbiekben az érdeklődök és a vevők fel tudják venni a kapcsolatot a hirdetővel. A regisztráció után könnyen és gyorsan elkészíthetjük profilunkat és rakhatjuk fel kívánt ingatlanunkat a „hirdetés feladása” menüpontra kattintva. Célszerű több képet felrakni az ingatlanról, így a vevő, bérlő könnyebben tud választani. Magánszemélyeken kívül ingatlanügynökök is megtalálhatók az oldalon.

Ingatlan vásárlásnál, vagy bérlésénél is egyszerű dolgunk van. Regisztráció nélkül is tudunk keresgélni a kívánt feltételek megadásával. Széles választék található az oldalon az ingatlanok körében külön kategória alatt, így áttekinthetőbb az oldal és könnyebb a keresés. Beállíthatjuk a kívánt területet, helyiségek számát, de a fürdőszobák számát is, az ingatlan típusán, állapotán kívül. Kategória lehet ház, lakás, garázs, telek, iroda, üzlet, illetve bérlésnél szoba. Pozitív oldala az oldalnak, hogy nagy ikonokban láthatók az ingatlanok sorba rendezve, így kattintás nélkül is megtekinthetők, szemügyre vehetők. A legfontosabb információk a cím, ár az ikonok mellett láthatók. Hirdetők alapján is lehet keresgélni, ezt a „hasznos információ” menüpont alatti „hirdetők”-nél teheti meg. Kedvenc hirdetéseinket megoszthatjuk egyetlen kattintással a jobb felső sarokban lévő ikonok kiválasztásával. A keresés találata különböző szempontok alapján rendezhető, ár szerint és hirdetés frissessége szerint, illetve megrendelés szerint.

Esetleges nehézségekbe ütközéssel, kérdéssel bizalommal lehet az ügyfélszolgálathoz fordulni. Nem csak elfelejtett jelszó esetén képes ez az oldal segíteni a regisztrációkor megadott e-mail cím megadásával, de elfelejtett felhasználónév esetén is. Az oldal rendezett, áttekinthető, könnyűszerrel megtalálható a keresett információ a letisztult formák miatt.